SERVERING

Servering Lucky Opplevelser

Hvor ellers får man servert daukjøtt i peppersaus og lett logrende lekkerbisker? Enkelte ting MÅ man til Lucky Næroset for å oppleve.

Av de 12-14 arbeidsplassene som er blitt skapt i LN siden starten, er 3-4 innen servering. All mat tilberedes og serveres av firmaet Lucky Mat som drives av statsminister Jan Arne Haukåssveen og kona Kari Lianger. Alle råvarer kommer fra egen gård og de serverer førsteklasses mat, rykende fersk og varmt anbefalt av U8.

U8 og Lucky Mat har utviklet tidenes frakkeste meny - med retter for selv den mest kresne gane (menyen bør ikke leses av folk med svakt hjerte og pustebesvær).

 

RETTERE SAGT ENN GJORT
- fra menyen til Lucky Opplevelser -Forrett
Frostrøykt gjedde    
Forhenværende ferksvannsuhyre, hagleskutt, opphengt og vedtatt, garantert frostrøykt i minimum 30 grader Celsius over Næroset. Nå bydd fram som delikatiserte, gledesfylte gjeddelucketter på nylunket lystig loff.


Spaghetti på pinne   
Krusedulldandert spaghettinøster innviklet på grilldampet bjørkepinne, uten kokketteri & dilldall.


Spikersuppe á la Byggmakker     
Nellikspikret, dampkokt supesuppe med snev av tegnestiftet hammerslag Hovedrett
Forenklet fårelegg

Benfrie bjellesausede lammekjøttmedaljonger i en rødvinfarrisert sky av husets peneste, fristende pommes frites


Varm, lunken & kald Kun
Ovnsgrillet Nærosetkalkun med gåsehud, olivenhypnotisert og penslet med påholden hånd av trallende kokk – servert i ekstase og entusiasme med nykokte plommefasinerte poteter og varm, syngende saus.

Kjempehøne fra mikroovn
Kalkunholdig, fjærkreert, eggende kaklemonster på en sofa av fløtemarinert, skivede poteter fra olivenputrende panne.


Daukjøtt i peppersaus        
Mislykket gjenopplivet ku á la Lumpur fra forsmådd småbruker med slakt på Hed-Opp og slekt oppi Åsmarken (der kjerringa var hest), slått til blods og båret til bords av skjelven ungkalv i saltlake. Muligens nåånlunde potteter attått.


Filét av tunku   
Tunfiskinspirert storfepokal av veloppdratt, frittgående Jersey tunfe i en innhegning av helsekåte grønnsaker, servert med fløtegravide poteter rett fra levra.Dessert
Nybakt pappa

Fasongformet fjongmoullert tsjadstuffet arkantobrert og sneglestekt rømmeruladortopedisk nybakt bollebasert chikan á la la-la-la betonet skogsbær.


Flatklæmt pænnkaku
Nyrullerte pannekaker i hvitvinsmarinert liv & røre fra eggende, frittgående burhøns, overstrødd med purreflaneller og høylydte ovasjoner. Tilsettes valgfritt lunefulle blåbærbrilljetter eller sanseløse sukkerkorn av Herrens hånd.

Artisjokk
Gørenes morosamt tullballhumorøst og latterlystent forspill/etterspill med smak av humor, fantasi, galskap og mot. Spises med åpen munn og leken teskje.

 


Smårett
Lett logrende lekkerbisk

Avrevne lekkerbisker fra forloren puddelfrisert hot dog servert i hjemmebakt potetlefse så smøremjuk som en snute.

 

Retter under oppsyn/tilsyn og utvikling av Mattilsynet, NASA, Sintef m.flere
Forvirret vildsild fra Næra
Åbboraktig fiskerett anrettet rettvendt rett fra forrett til hovedrett rett på tallerken i en stim av svømmende erter og ganeglaserte gulerøtter i urtekrydret Larvik-smør.

Vettskremt reddhare
Forvirret kanin parret med frustrerte frikadeller i oppfaren ris bak speilet.