HVORFOR VI GJØR SOM VI GJØR

 

 Logo Lucky Opplevelser 
 lopp-aktiviteter                      
 

 
U8, etablert og ledet av HC Medlien (skaper av, og fantasiminister i, Lucky Næroset),  står for en filosofi om ethvert menneskes iboende verdier. Iboende kraft, iboende godhet, iboende lyst, vilje og evne til å skape goder for samfunn og individ.    
 
 <PRIKKEN> filosofien er troen på krusedullen framfor den rette strek. Troen på fantasiens kraft i alt utviklingsarbeid – menneskeutvikling, bedriftsutvikling, organisasjonsutvikling, samfunnsutvikling

FANTASIENS MANIFEST

 
Alt og alles kilde er fantasien.
I fantasien er alt mulig. Fantasien setter ingen grenser.
Du er enestående  og med fantasi kan du oppnå det utroligste.
Fantasien gir drømmene vinger til å fly – kreativitet gir føtter til å lande.

Fantasien er en universell iboende kraft som alle mennesker kan foredle,
 en evigvarende kilde til godhet og forbedring.
Menneskeheten trenger all verdens forestillingsevne, skaperlyst  og handlekraft.

Av disse grunner må våre samfunn, store og små, dyrke fantasien og slippe den løs hos alle, før vi stivner og blir til intet. Det meste og det beste er ennå ugjort.


Landet for undring og fantasi -    Lucky Næroset
17. juni 2006
  
Vi har tro på at flere mennesker vil yte mer, gledes mer og få bedre livskvalitet ved å trene fantasien. Og jo mer tullete, lekne og lattervekkende øvelser, desto flere kaster seg med – desto flere uvanlige tanker og idéer dukker opp. Alt om ”lucky-tenkningen” kan du lese i HC’s bok <PRIKKEN>  - her .
  
Filosofien <PRIKKEN> handler om troen på prikken som det optimale utgangspunkt for all verdens muligheter. Troen på din egne valg, dine iboende talenter, dine  egne drømmer.
U8 har sin egen kreative metodikk, viaFantasia , (se nederst) som med LN-verdiene humor, fantasi, galskap og mot, forløser de villeste, morsomste idéer. Lær og prøv metodikken under et opphold i Lucky Næroset. Se Kreative øvelser .
 Vil du vite hva viaFantasia er? Les mer her .