EVENTS & SAMGLEDEBEGEISTRINGSBØLGE VED NÆRA

En dagsopplevelse for begeistring! Halv-, hel- eller flerdagers.

Valgfri meny men vi anbefaler på det sterkeste å starte med et Lucky-foredrag; historien om fristatens tilblivelse, liv og leven.

         >        Lucky Light    (historien i bilder og ord)

         >        Det Lucky Vei (filosofien, historien, tilpassede tankevekkere)

I etterkant, ridende på begeistringsbølgen fra LN-historien, kan vi lede til gruppearbeid, kreativ prosess, høyttenkning, plenumsoppgaver - iht avtale/behov. Vår metodikk, viaFantasia ,
er utviklet for å forløse helt uvanlig tanker og idéer - med humor, fantasi, galskap og mot.Vi vil på det sterkeste foreslå en passende mix blant Lucky Events nedenfor, men kom gjerne med egne ønsker. Flere aktiviteter kan kjøres innendørs om nødvendig.

Vi byr selvsagt på (LINK til maten.html) servering fra Lucky Mat ; lunsjer, middager, kaffe, frukter, tante Elses kringle m.m.

LUCKY EVENTS

Lucky Opplevelser byr på events utenom det vanlige, helt i tråd med statens verdier fantasi, humor, galskap, mot - og annerledeshet. Formålene er å sette folk i godt humør, oppnå en god lagfølelse og rett og slett gi deltakerne noe hyggelig å huske.

Flere av enkeltpostene kan kombiners med hverandre. Tenk selv og diskuter mulighetene med oss.

Lucky Events er for dere som vil ha et alternativ til rafting, paraseiling, fallskjermhopping, fjellklatring, strikkhopping og dypvannsdykking.

GRÅSTEINSKOSING

Har du noengang tenkt over - og følt på - gleden og gløden som ligger i en varm gråstein? Nyristede, glatte, navngitte gråsteiner blir som gull mellom hendene dine, lunket på en utegrill. Kjenn den mot naken hud. Snakk med den og finn ut at vi alle fra Jord er kommet...

Egner seg godt for større og mindre grupper, som vil ha noe annet å kose seg med når det røyner på. Noe som verken biter, røyter, lukter eller sikler.

MAURSAFARI

Vi garanterer å få se maur!! Sir Lucky 18borough vet hvor mauren holder til og hvor den vandrer. Og en Lucky maur er mye større og villere enn du tror...!

Hør de utroligste maurmyter, maursagn og maureventyr - og stem i med en maursang. Er du heldig kommer vi også over tusenvis av barn åler!

MEITMARKLYTTING

Liggende på magen på et pledd, direkte på bakken!, med øret på gras eller grus, får du flere minutter for deg selv til å bare lytte etter krypende meitmark.

Lær deg meitemark-kodene og kommuniser fritt - så lenge du vil!

STRIKKHOPPING        

Itte brått så skummelt som du tru!!

Vi garantere for sikkerheten - og et aldri så lite adrenalinkick-off...

LUFTSLOTTBYGGING  

Få det som du vil - ta deg til rette - glem budsjetter, byråkrati og bråk med naboer og myndigheter. Ingen krav til hverken tekniksk innsikt eller godt håndlag med grov redskap. Bygges under kyndig veiledning og i fri flukt. Fantasien har ingen grenser - the sky is the limit. Teamwork in an other way.

SKYDOTTSTUDIE

Her ligger du på ryggen, på et pledd eller direkte på bakken, stirrende (glåmende) rett opp i himmelen. Studér skyenes formasjoner - se de merkeligste fabeldyr, de villeste skikkelser og de vakreste skapninger. Se selve Livet passere - se Tiden som går - se Engler og Guder, Ånder av røyk og hvite bomullstigre.

MØTE MED VEGGEN

Prøv opplevelsen mange snakker om ..... - ikke på langt nær så tøft som du innbiller deg. En fantasiøvelse for deg selv - sammen med dine.

KONGLEGOLFING         (Midlertid ute av drift pga færre og færre hull)

Lei av å måtte putte på greenen? Trøtt av å drive på rangen? Tøff nok til bare å røffe i røffen?

Prøv vårt 6-hulls konglegolfanlegg. Med bjørkegreinkøller og hvite furukogleballer (visste du itte at furukongla ha baller..?!) slår du deg fra hull til hull på ei bane helt fri for frisert gress og kilometervis med vogndraing og golfskogåing. Blant lyng og ugras, tuer og steiner, granlegger og ørderkjerr er plutselig dine opparbeidede handikapp null verdt - og dere konkurrerer alle på samme nivå.

GRUSHAUGSPARKING

Et produkt under utvikling i tett samarbeid med NASA, Innovasjon Norge, Øvre Ring Kaninavlslag og SINTEF.

STOLPELENING

Også i produktutviklingsfasen. NASA og Eidsiva er her nærmeste samarbeidspartnere. Eidsiva har allerede plassert ut stolpene. Kun sluttføringen av prosjektutviklingen står igjen. Vil etter hvert anbefales kombinert med grushaugsparking.