Her beskrives kun hovedtrekkene ved de ulike tilbud. For flere detaljer, ta kontakt med Lucky Opplevelser
(Linda treffer du på 623 68 444/ 482 68 444 / linda@u8.no

Dersom ikke annet er nevnt arrangeres alle K&K på Nærvang, statens forsamlingslokale (regjeringsbygget) som vi har som mål å gjøre til et nasjonalt Inspirasjonssenter.

Fakta om Nærvang finner du på under Arenaer

Begeistringsbølge ved Næra
Et dagsseminar for begeistring! Bygd over samme lesten som Bygdebegeistringsseminaret men tilpasset privat næringsliv/offentlig virksomhet. En fellesnevner er overføring av erfaring og opplevelser fra virkeligheten i Lucky Næroset. Kan noe av vår måte å tenke og jobbe på overføres til annen virksomhet? Hva kan man oppnå ved å tenke i helt andre baner? Hvor langt kan begeistringsbølgen rulle?
Seminaret skal kunne gi flere utganger:
  • Tanker og idéer til et mer nyskapende og idéstimulerende internmiljø
  • Innspill til mer moro på jobben!
  • Betydningen av fantasi, humor, galskap og mot for inspirasjon i hverdagen
Begeistringsbølgen ved Næra passer for hele virksomheter/bedrifter eller for avdelingen, etaten, seksjonen. Kapasitet opptil ca. 70 personer.

BygdeBegeistrings-seminarer

Et todagers idéseminar for lokalsamfunn i Norge som vil la seg begeistre av LN-tenkningen og i løpet av seminaret utvikle egne idéer og tiltak for mobilisering og bygdesamhold, attraksjonsetablering, ny næringsutvikling (valgfrie seksjoner i seminaret). Kombinasjon faglige og sosiale programposter. Arrangert første gang i mars 2003.

 
Fornøyde deltakere og arrangører fra BBS1 15.-16. mars '03.
(Foto: Erik Rolstad, Ringsaker Blad)

Konferast

En dagskonferanse basert på det faktum at de fleste kurs, konferanser, møter og seminarer er mest oppløftende i pausene! Det er da vi møter folk, snakker sammen, utveklser tanker, knytter kontakter og får inspirasjon. Så hvorfor ikke snu opp ned på det hele og by på en konferanse med korte foredrag og laaaange pauser (raster)?! I en Lucky Konferast er ingen foredrag mer enn 10 minutter, og ingen pauser kortere enn en halvtime. Vi tror det faglige utbyttet kan bli minst like godt, og den sosiale delen blir garantert en berikelse.

Pr. d.d. er ikke satt dato og tema for for vår første Konferast, men det vil bli lagt vekt på å skaffe faglige bidragsytere som virkelig kan kunsten å kommunisere – eller som på annen måte vil levere et innslag som blir husket (hva med Tidenes Elendigste Foredrag? Historiens Aller Kjedeligste Tema? Det Mest Meningsløse Kåseri? Den Mest Hårreisende Paneldebatt...??!!).
Du skal heller ikke se bort i fra at serveringen kan by på opplevelser utenom det vanlige...!

Så snart vi har bestemt tema og dato for Konferast nr. 1 vil du finne alle detaljer her.

NB!
En Konferast kan også tilbys som ramme for bedriftsinternt arrangement der du som kunde selv velger tema – og stiller med egne forelesere. LOPP fyller på med humorinnslag og har regien.

Norsk Kommunestyre Akademi (NKA)

NKA er rett og slett en kommunestyresimulator. Vi innreder Nærvang til en kommunestyresal mildt sagt litt utenom det vanlige (!), med fasiliterer som brukerne bare "må" ha (!!). NKA's formål er å tilby en helt annerledes samling for landets kommunstyrer der man i.l.a. en dag (og en kveld, om ønskelig) blir kjent med hverandre på en uformell måte, og i tillegg gis egenopplevelser og læring innenfor kommunikasjon.
  • Presentasjon av alle kommunestyremedlemmene – påvirket av humor, fantasi, galskap og mot (muligheter: rollespill/video/tegning/annen visualisering m.m.).
  • Kurs i tale-, debatt- og presentasjonsteknikk (se og hør deg selv på video!)
  • Lynkurs i dokumentskumming, papirbunkeblafring, saks-saksing, lovløsing, regelrytteri, partipisking, budsjettbeskjæring & anretning, tilbereding og lagring av valgflesk, velgeravlytting m.m.m.
  • Vil du bli millionær (spørsmål fra kommunen din, som du kan bli rik på!)
  • Idéarbeid (grupper): hvordan gjøre det morsommere å sitte i kommunestyret
Om ønskelig kan vi også inkludere derpåfølgende overnatting med middag og evnt. underholdning – basert på individuelle behov.

Generalforsamling á la HV

Hvorfor skal det ikke være kjempemoro å være på generalforsamling???
Inspirert av Hjemmevernets frodige verden av ritualer, seremonier, øvelser, kommandoer og åpenbart humorframkallende scener, har vi regissert et program som garantert vil forvandle en tradisjonelt grå og humørløs "forsamling for generaler" til Årets Aksjonærhøydepunkt.

Alle pålagte agendapunkter i en generalforsamling er ivaretatt på en seriøs måte, men rammen er sterkt preget av humor, fantasi, galskap – og annerledeshet. Vi røper ikke detaljene her, men du skal ikke se bort i fra at etter at bedriften har innført Lucky generalforsamling vil aksjekursen gå rett til himmels...(!!).
 
 
 
Kan arrangeres på dag og kveldstid. Servering inkluderes etter individuelle behov, på flere nivåer. Stor grad av flexibilitet i forhold til egne ønsker og tradisjoner.

KommuneKroneTilfredshet

Et spesialseminar for modige kommuner med følgende utfordringer:
  • Hvordan få mer ut av hver krone? (bruke mindre, tjene mer)
  • Hvordan beholde høy medarbeidertilfredshet?
Hvordan oppdage helt nye muligheter ved å tenke i helt andre baner? De fleste nye svar finnes i fantasien – det handler mest om å tørre å tenke umulige og merkelige tanker. Tanker som tidligere ikke har vært tenkt. Hva om man oftere slipper humoren løs? Tenk om galskapen fikk boltre seg for en stakket stund?

Dette seminaret har stor takhøyde – og en risiko. Risikoen for at man allikevel ikke kommer på de geniale løsningene. Men for den kommunen som er villig til å prøve kan vi gi en GARANTI;
Sannsynligheten for at dere vil gjøre nye oppdagelser er mye – MYE – større enn hos kommuner som bare fortsetter i samme spor. Og dessuten kan vi love mye