Neste Lucky Stænd Øpp - 13., 18., 19. og 20. september

 

 

 

4 DANNEDE m/avkom

Nå blir det fulle hus på Kulturhuset Nærvang!!
For dette har aldri skjedd før: 4 x 2 generasjoner på Lucky Stænd Øpp scena.
Det er 4 av de mest profilerte karene fra Ringsaker Dannede som har tatt med seg hvert sin junior og etter forberedelsene å dømme har publikum virkelig noe å glede seg til :)

Plattformen i oppsettingen er programmet som Kjell Sønsteby, Hans Bengt Andersen og HC Medlien “knuste” de urbane totningne med i kappestriden i april. Med scenedesperado Tor Bergundhaugen som fjerdemann utvides spekteret vesentlig, - disse 4 kjenner hverandre ut og inn siden moroa startet på 70-tallet. Bl.a. får vi gjensyn med de udødlige tullinger Talentet Tjygve og Fredrik & Frakkingen, den absurde sketsjen Renseriet og det vokale stjernenummeret Lost Highway med Sønstebykara.

Men de virkelige overraskende godbitene kommer garantert fra den yngre garde. Amund (Kjellsønn), Hanne (Hansdåtter) og Bengt (Bengtsønn) har flere av dere kanskje opplevd før – men de har utviklet seg veldig. Jørgen (Torsønn), derimot – har trolig ingen tenkt over. Sistnevnte gjør et par nummer med far Tor som vi tipper vil få det til å gå kaldt nedover ryggen på publikum....

Sven Taksdal binder det hele sammen musisk og Frode Hermansen kjører lyd. Bedre kan det ikke bli.
Detti bli “brukbart” :))

Så, folkens – da veit dekk prosedyren: Kom igjen!!

 

Gjøvik kino, lørdag 13. september kl. 1830

Kulturhuset Nærvang, torsdag 18. september kl. 1900

Kulturhuset Nærvang, fredag 19. september kl. 1900

Kulturhuset Nærvang, lørdag 20. september kl. 1900  - - - - - - -  AVLYST

 

BILLETTBESTILLING:

GJØVIK: www.gjovikkino.no / tlf. 61189500 (fra 9 - 15) / tlf. 61171927 (kveld etter 1730)

Inngang kr. 295,- / kr. 265,- for grupper over 10 pers.

NÆRVANG: Billettene vil bli lagt ut for nettsalg i august. For reservasjon: Tlf.: 48 95 98 88 eller mail: ja@u8.no

Inngang kr. 200,-

 

Servering: På Nærvang tilbyr Lucky Mat åpen øl- og vinbar hver kveld. For dem som ønsker en helaften tilbys retter fra Stasministern's kjøkken. Spis og nyt! Grupper over 4 personer bes bestille i forkant.

Last ned plakaten her (pdf)

En U8 Produksjon trenger på ingen måte kun spilles i fristaten, så følg med på hva vi kommer til å by på. Verden er stor – våre tanker og fantasier også. Og har du ønsker og idéer – la oss høre fra deg!