TANKEVEKKERVIKUA JUNI 2008

Les om foredragsholderne her.

Last ned seminarprogrammet

Her er noen inntrykk fra den andre tankevekkervikua i U8. Bildene ligger i slideshow som du styrer nede i høyre hjørne. Trykk på enkeltpil og se bildene ett og ett. Trykk på dobbelpil for å starte en automatisk visning

Alle foto: Morten Røkke ©

Seminardagen mandag den 9. juni
Nok en flott dag med spennende foredragsholdere. Madeleine
Cederstrøm, Jan Bokløv, Inga Dalsegg, Christian Valentiner, Sigmund Kveli og Per Anders Nordengen skapte magiske stemninger for våre seminardeltakere.
Ukens kunstner, Inga Dalsegg, hadde også salgsutstilling
med sine flotte malerier.

Yngres og eldres dag - tirsdag den 10. juni
Tirsdag kom unge fra Fagernes skole og eldre fra bygda til Nærvang for bl.a. å lære hverandre spill - gamle og nye. Her ble både moderne elektroniske varianter testet og gamle gode spill som hesteskokasting og kasting på stikka. Etter aktivitetene fikk vi en flott konsert med Elin Prøysen og Egil Johansen.

 

TANKEVEKKERVIKUA APRIL 2008

Les om foredragsholderne her.

Last ned Seminarprogrammet

Her er noen inntrykk fra den første tankevekkervikua i U8. Bildene ligger i slideshow som du styrer nede i høyre hjørne. Trykk på enkeltpil og se bildene ett og ett. Trykk på dobbelpil for å starte en automatisk visning

Bilder fra Tankevekkerviku nr. to finner du lenger ned på siden.

Alle foto: Morten Røkke ©

Se også innledningsvideoen til seminardagen - lenger ned på siden.


Seminardagen mandag den 14. april
En fantastisk dag med inspirerende tanker fra våre
foredragsholdere. "Denne dagen har gitt meg enormt mye"
sa en av våre gjester og mente at dette konseptet var nytt
og viktig for alle nordmenn i fremtiden.


Allsangkveld - mandag den 14. april
Gamle og unge samlet seg denne kvelden sammen med koret Lucky Ladies til en seanse med Prøysenviser og svenske slagere. Stemningen steg etter hvert i taket og løftet Nærvang til nye høyder!
 

Yngres og eldres dag - tirsdag den 15. april
Tirsdag kom unge fra Fagernes skole og eldre fra bygda til Nærvang for bl.a. å snakke sammen om temaet "Hos oss om 100 år". Forsamlingen ble delt i grupper og fikk i oppdrag å skrive hva som er bra og evt. dårlig i dag og hvordan de ville ha det i fremtiden.

Kveldsfriskusen - torsdag den 17. april
Ove Røsbak og Knut Reiersrud ga et forventningsfullt publikum en opplevelse de lever lenge på. Røsbaks tekster er vare og humoristiske på samme tid - Reiersruds gitarspill er kraftfullt og virtuost og det skal godt gjøres å ikke la seg rive med under slike forhold.

Get the Flash Player to see this player.

 

TANKEVEKKENDE I U9VERSET