U8 Forlag

 

 

 

 

 

 

Den siste tilveksten fra dikteren HC er "STIEN OG STÆGAN" - 50 av mine fremste dikt, vers og forunderlige korttekster fra de siste årene (utgitt mars 2017). Illustrert av forfatteren sjøl.

FØR & NÅ:  Kr. 190,-   

Bestilles, som de andre nedenfor, via hc@u8.no / 901 46444.  Takk :) 
"Dette er noe av det beste jeg har skrevet - og det aller viktigste! Forfattere finnes for å få lesere til å fatte. Derfor har jeg skrevet ei bok som ikke er lett å lese ut. Den skal leses inn."

Den beste boka mi, Tider er kommet. 228 sider med uvanlig stoff, en mengde bilder fordelt på korte kapitler (92!) - trolig ei type bok det ikke er laget maken til.... -

Smakebiter, ordknapp, pris og bestilling - sving deg HIT - tidererkommet.no. Tider er kommet - det er ikke lenger noen grunn til å vente. Det meste og det beste er ugjort.

Bøker postes fortløpende, signert av krusedullforfatteren sjøl. TAKK!

FØR: 99,-  NÅ: 299,-   snart: 400,-Fortsatt er det igjen noen få bøker av mitt første "verk";  <PRIKKEN>. Skrevet og gitt ut i 2005 men innholdsmessig holdbar i årevis. Handler om HC’s/U8’s/Lucky Næroset’s filosofi og glade historier – evigvarende.

Nå solgt snart 10.000 bøker :)

FØR:  99,-
Nå:     201,-
SNART: 300,-

 

 

 

BegeistRingen

Du visste kanskje ikke at det i Lucky Næroset finnes en egenskapt ring – spesielt laget for å gi til personer som evner å begeistre andre?!  Ringen er i nål til å feste på trøya, i håndlaget sølv – levert i fin emballasje med en liten folder nedi. Koster kun 315 + porto. U8 administrerer og selger ringen >  Mail til hc@u8.no  / alt. ring 901 46444

Les alt på: www.begeistringen.no   NB! Ikke aktivt i bruk lenger men mye historikk og fine bilder er å finne her :)

 


Her er en hilsen fra en som har lest PRIKKEN:

Jeg kjøpte  <Prikken> av deg i forbindelse med at du vekte tankene våre når jeg jobbet i Postbanken tidligere i år. Tenkte bare at jeg skulle fortelle deg at den er noe av det beste jeg noen gang har lest. <Prikken> gir meg gang på gang gode  latterstunder og virker som en katalysator på mine fantasier og tanker. For å si det på Ændalsk. E har det sabla gøy.

Med ønske om ett  fortsatt fantasifullt liv.

Bjørnar Larssen
Markeds og Adm.Sjef
DnBNOR Bank  ASA
Divisjon rådgivning Rogaland og Agder

Uttalelse fra en dramalærer som gjorde meg GLAD :)

“Jeg har lest boka di med GLEDE: fordi det sprudler i meg over at det finnes så mye av glede og humor og utrolig gode ideer som du skriver om, som du har realisert og som du og mange tror på! 
FORUNDRING: over at jeg ikke har hørt noe om dette før jeg fikk din bok! Jeg må jo ha vært utrolig sløv. 
Nærmest litt SORG: over at ikke alle - og nå mener jeg ALLE måååååå lese din bok! Den gir så mye. Er så jordnær samtidig så oppi skyene. Slik bør vi leve.ALLE. Og det gjør vi jo ikke.
 
STÅ PÅ! Jeg ønsker deg og dine LYKKE TIL MED ALT? det som er gjort og det som skal gjøres.  

Hilsen Prikken Vinding
PS! Ja, det er mitt virkelige navn men det er ikke derfor jeg ble så grepet :)) 


“Kan man formidle et seriøst budskap ved blant annet å vise bilde av en skurtresker som får Blitzhuset til å blekne, og presidenter ikledd nisseluer? Svaret er ja, Hans Christian Medlien klarer det. Med stor egeninnsikt, ydmykhet, galskap og humor viser HC med foredraget ”Din vei” at alt går an! 350 barnehageledere fikk forestilling i Bodø de sent vil glemme!”    (8/9-08)
Kari Vold Jensen, informasjonsrådgiver i Private Barnehagers Landsforbund