Om hvorfor noen andre tror boka blir en inspirerende opplevelse

 Terningkast 5   "En glede å lese" skriver Oppland Arbeiderblads anmelder. "HC er en tenker, han er fantasirik, og han bruker tankene sine på en måte vi alle kunne lære noe av."
Les hele anmeldelsen her .
 
       
 Lornts Mørkved   "Da Hans Cristian ble skrudd sammen mangla koblingsskjemaet for hjernen, derfor kommer det tanker fra Næroset vi alle bør kjenne. Lettvint med bok, da kan vi forsyne oss i høvelige porsjoner."

Lornts Mørkved
Humorhovedstaden Høylandet

 
       
 Ingebrigt Steen Jensen    "En god del mennesker har både humor og fantasi. De færreste får oversatt lekenheten til praksis, til resultater og realitet. Hans Chr. Medlien er en av de få som har gjort det. Det han har oppnådd har vakt velfortjent lokal og nasjonal oppmerksomhet, og gjør at boka hans fortjener et stort publikum."

Ingebrigt Steen Jensen
en ona fyr

 
       

"HC Medlien og prikken hans har skapt jubel og entusiasme blant bønder og andre jordnære sjeler landet rundt. Kanskje fordi prikken kan ligne et såfrø som med omtanke, fantasi og vilje kan gro til nærmest hva som helst?"

Sigrid Hjørnegård
Norges Bondelag


 "Fordi fyren er en mester i kreativ galskap, en idrettsgren jeg tar meget alvorlig. Dessuten er jeg spent på den nevroteknologiske nyvinningen som må ligge bak det å kunne printe en bok direkte fra hans hode."

Graciela Sbertoli
VOX - instituttet for voksenopplæringÆREDE U8 FORLAG (16.11.05)

Som handelsmann på Sauøy i Froan er jeg henrykt over å meddele at hele beholdningen av den fantastiske fantasiboka <PRIKKEN> er revet ut av hyllene. Etter at naboen snappet til seg det første eksemplaret var det med nød og neppe jeg selv klarte å sikre meg det siste. Som det framgår av vedlagte bilde er hyllene nå blåst.

Når det gjelder etterfylling av lageret trur jeg vi ser an saken litt.....

Ærbødig hilsen
Tommy Rodahl
Handelsmann

(og representant for den ene av de to husholdningene på Sauøy)