Jeg byr hovedsaklig på ulike varianter av foredragsklassikeren "Framtida finnes i en krusedull" / alt. "Kunsten å leve i en krusedull".

En ekstremvariant kaller jeg "RADIKAL GNINKNETYN" > (NYTENKNING baklengs...) =  essensen av hva jeg etter over 30 år med annerledestenkning har mest tro på nå. Tidene endrer seg lynraskt, det trengs HELT andre grep. De kan ligge nærmere enn du tror.... :)!

"TIDER ER KOMMET" - et spesialsydd U-foredrag direkte fra krusedullfilosofens hode. Bygd på boka "Tider er kommet" (2011, men mer aktuell enn noensinne).  

Gå til menypunktet FOREDRAGENE  for mer info og nedlasting av pdf-presentasjon.

 

Framtida finnes i en krusedull. Tider er kommet. 

- lekent og tankevekkende fra HC. 

Inspirert av fire generasjoner og ei bok.  Tider er kommet.

Se presentasjonen HER.

 

Krusedullfilosof HCHC er krusedullfilosof i Landet for undring og fantasi, forhenværende fantasiminister i fristaten Lucky Næroset (1999-2008), foredrsgsholder, forfatter, poet, sceneartist, samtidskunstner, påfinner, ektemann, far og bestefar.


Mer om HC's mangesidige karriere og multikunst; se oppdateringer på HC's personlige webside hcmedlien.no. 

Ref. boka <PRIKKEN> : HC's samlede tanker om hva som skal til for å få folk til å virke bedre - og skape glede - med universalvirkemidlene humor, fantasi, galskap og mot.

Hans  hovedbok - Tider er kommet - (2011) finner du her, sammen med en kort film.... :)

FORESTILLEREN HC holder ikke foredrag - men forestillinger. Fordi det handler om å bruke fantasien til det den er til for; å forestille seg. Forestille seg hva framtida vil bringe av gleder. Forestille seg hva man kan gjøre for å få det til. Forestille seg noen nære muligheter og nye, rare, utenkte tanker.

Forestillingen Framtida finnes i en krusedull" - eller "Kunsten å skjenke seg håpefull" - handler om en måte å tenke og handle på. Den som bl.a. skapte den utrolige historien om fristaten Lucky Næroset - bygda som ville en annen vei. Den som har skapt Landet for undring og fantasi med De utenkte tankers tårn, U9verset, TellUs, Arne-stedet, Livets Scene m.m. Den som har skapt Djupskolen. Den som nå kan vise oss en ny og inspirerende vei inn i framtida langs Den grønne krusedullen - Hc's hovedprosjekt framover.  

"Framtida finnes i en krusedull, den samme som vi har vært midt inne i hele tida. Forskjellen er bare at det er annet å se nå. Annet å høre. Annet å tenke på. Og annet å gjøre.

Vi er i hver vår krusedull men den henger sammen med alle andres. Det er fint å være bevisst på  - og nødvendig, og inspirerende, å være med på. 

Fantasi & galskap, humør & håp, vilje & mot trengs som aldri før.  Alle disse virkemidlene er gratis og gledesfylte. Det er det fine!

Jeg tror veien å gå er å FORANDRE FOR ANDRE. Så vokser vi også selv.

 

Det meste og det beste er ennå ugjort”. 

 

HC Medlien, krusedullfilosof