MEDLIEN & KJONERUD - NY VERBALMUSISK DUO

En ny og ænnsles duo har stått opp.    

Ordkunstner og pennforfører HC Medlien inviterte sambygding og gitarvirrituss Jørn Kjonerud inn i sitt lekne dikterunivers. Det har tilført en ny dimensjon til så vel ord som formidling. Og til begge øss kara.

            Etter flere "prøveforestillinger" i 2015 med tildels svært (eller skal vi si det som det er; SVÆRT! :) gode tilbakemeldinger - har vi fortsatt foredlingen og kjenner nå, ved starten av 2016, at en egenartet STIL & FORM er i ferd med å feste seg. Jørns musikk og gitarspill forenes med mine ord på et høyere plan (om det ikke høres for åndelig ut :)! I allefall kjennes det EKTE ut - trolig fordi vi to er på samme frekvens....   

Tekstene er kjernen i våre program og spenner fra det absurd elleville, via det forunderlig underfundige til det dønn seriøse og krafttankevekkende. Jørns fintfølende gitarspill bærer det hele fram, opp, inn – og tellbars.  

– ”Vi ha tru på både latter og tårer, ettertenksomhet og nonsens. Akkurat som  i livet. Men ælltid med minst ei undertone”.

Vi er klar for ulike anledninger som måtte by seg, herover ell derover. Stutte ell lengre opptredener. Med høge ell låge forventinger.  -  "Detti kænn vara bære bynelsen….”

Mandag 11. april 2016 slo vi til med et kvantesprang; leide likesågodt CHAT NOIR og satte opp forestillingen MODER ORD. Det ble kolossalt - på alle vis :))) 

 

KONTAKT OSS for prat: vi vil gjerne opptre i mange ulike anledninger, små og store fora - overalt der folk vil lytte, gledes, berøres og tankevekkes. Vi ha itte tenkt å vara kostbare - bare verdifulle :).  Bukkes og neies (helst JA'es) via HC: 901 46444 / HC@U8.NO  Se FB-sida her


LITT BAKGRUNNSFAKTA  

Jørn Kjonerud (1968). Mangeårig musiker og driver av familiegården Kinde høgt oppi Næroset. Har vært sentral i en rekke prosjekter og band, revyer og plater. Tre blues-album med Vibro Kings (2004-2011), kanskje mest kjent med det Spellemanns-nominerte folkrockbandet Lomsk. 2014: Egen musikk på vei ut til publikum... Følg med!

HC Medlien (1955).  Krusedullfilosof i Landet for fantasi og undring på Medlien gård. Diktet, forfattet, beskrevet og framført siden første revyen tidlig i 70-åra. Utallige tekster og sceneopptreden med RDS (1979-2013) og egne figurer. Gitt ut ”Prikken” (2005) og ”Tider er kommet” (2011) samt plata ”Høre du…” med Tom S. Lund (2013).