EN HELT ANNSLES FORESTILLING

"ORDOMORD"

Jeg har i alle år lekt meg med ord. Snudd og vrengt, skrudd sammen og plukket fra hverandre. I rim, vers, poesi, korte tekster, artikler, monologer, bøker. Dobbeltbunn og bunnløst. Kraftfullt og meningsløst. Absurd tullete eller djupt seriøst. Det meste på ringsakerdialekta mi - som understreke det hele :)

I mange år bare ord alene. Nå med tegninger til. Eller i et samtidskunstverk type hcArt på mitt eget Gal'eriet Buen. 

Diktet "Blyanten og kulepennen" fra samlinga "Stien og stægan" (2017), synliggjør i dobbelt forstand hva man kan utrette med et skriveredskap. Teksten ligger helt nederst på sida DIKTENE. 

>>>  Jeg kan by på ei lævanes forestilling bygd på et håndplukke utvalg tekster og lause ord, supplert med visuelle bilder og fysiske elementer - der det passe seg. VARIGHET fra 15-20 min og oppover. BE OM KONKRET TILBUD, tilpasset ditt arrangement, lokale, budsjett.

SISTE NYTT:  Gå til menypunktet SISTE NYTT > (se kulepunktrekka helt til høyre) >>  her ligger info om forestillingen MEDLIENS FRIMINUTT : HC's poesi sammen med datter Mariannes sang :)   

Tlf. 901 46444  / hc@u8.no  / fb hcmedlien 

MEDLIEN & KJONERUD - EN VERBALMUSISK DUO

En ny og ænnsles duo stod opp. Og sette seg neppå att litt :)     

Ordkunstner og pennforfører HC Medlien inviterte sambygding og gitarvirrituss Jørn Kjonerud inn i sitt lekne dikterunivers. Det har tilført en ny dimensjon til så vel ord som formidling. Og til begge øss kara.

            Etter flere "prøveforestillinger" i 2015 med tildels svært (eller skal vi si det som det er; SVÆRT! :) gode tilbakemeldinger - fortsatte vi foredlingen og en egenartet STIL & FORM festet seg. Jørns musikk og gitarspill forenes med mine ord på et høyere plan (om det ikke høres for åndelig ut :)! I allefall kjennes det EKTE ut - trolig fordi vi to er på samme frekvens....   

Tekstene er kjernen i våre program og spenner fra det absurd elleville, via det forunderlig underfundige til det dønn seriøse og krafttankevekkende. Jørns fintfølende gitarspill bærer det hele fram, opp, inn – og tellbars.  

– ”Vi ha tru på både latter og tårer, ettertenksomhet og nonsens. Akkurat som  i livet. Men ælltid med minst ei undertone”.

Vi har nå hatt pause ei stund for å pleie andre behov og hensyn, men er klar att for ulike anledninger som måtte by seg, herover ell derover. Stutte ell lengre opptredener. Med høge ell låge forventinger.

Mandag 11. april 2016 slo vi til med et kvantesprang; leide likesågodt CHAT NOIR og satte opp forestillingen MODER ORD. Det ble kolossalt - på alle vis :))) 

 

KONTAKT OSS for prat: vi vil gjerne opptre i mange ulike anledninger, små og store fora - overalt der folk vil lytte, gledes, berøres og tankevekkes. Vi ha itte tenkt å vara kostbare - bare verdifulle :).  Bukkes og neies (helst JA'es) via HC: 901 46444 / HC@U8.NO  Se FB-sida her


LITT BAKGRUNNSFAKTA  

Jørn Kjonerud (1968). Mangeårig musiker og driver av familiegården Kinde høgt oppi Næroset. Har vært sentral i en rekke prosjekter og band, revyer og plater. Tre blues-album med Vibro Kings (2004-2011), kanskje mest kjent med det Spellemanns-nominerte folkrockbandet Lomsk. 2014: Egen musikk på vei ut til publikum... Følg med!

HC Medlien (1955).  Krusedullfilosof i Landet for fantasi og undring på Medlien gård. Diktet, forfattet, beskrevet og framført siden første revyen tidlig i 70-åra. Utallige tekster og sceneopptreden med RDS (1979-2013) og egne figurer. Gitt ut ”Prikken” (2005) og ”Tider er kommet” (2011) samt plata ”Høre du…” med Tom S. Lund (2013). 

MEDLIEN & KJONERUD - NY DUO SCENEKLAR

En ny og ænnsles duo har stått opp.    

Ordkunstner og pennforfører HC Medlien inviterte sambygding og gitarvirrituss Jørn Kjonerud inn i sitt lekne dikterunivers. Det har tilført en ny dimensjon til så vel ord som formidling. Og til begge øss kara.

            Vår første forestilling – Fram og tellbars - er nå klar for publikum.